Graphau logo

INFO & FAQ

Dit wordt automatisch berekend aan de hand van het totaal gewicht van de bestelling.

Ik lever jou pakketje gratis aan een adress binnen de straal van +/-10 km. Gerekend vanuit Duffel of Ekeren - Levertermijn 1 tot 5 dagen.

België
Gratis - Levertermijn 1 tot 5 dagen*:
• Gratis afhaling na afspraak in Duffel via mail
• Gratis verzending binnen een straal van +/-10 km. Gerekend vanuit Duffel of Ekeren.

Met Bpost
Thuislevering - Levertermijn 1 tot 3 werkdagen
• 0 tot 100g = €2,50
• 100 tot 350g = €3,55
• 350g tot 1kg = €7,70 (volgende werkdag in huis)
Afhaalpunt of pakketjesautomaat - volgende werkdag geleverd = €6,50

Met Mondial
Thuislevering - Levertermijn 3 werkdagen = €5,95
Ophalen in afhaalpunt - Levertermijn 3 werkdagen = €4,95

*Heb je een pakketje sneller nodig? contacteer me dan om te zien of dit mogelijk is!

Nederland
Thuislevering - 1 tot 5 werkdagen*
• 0 tot 20g = €1,45
• 20 tot 50g = €2,45
• 50 tot 100g = €3,35
• 100 tot 350g = 4,35
• 350g tot 2kg = €5,60
*Heb je een pakketje sneller nodig? contacteer me dan om te zien of dit mogelijk is!

Jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verstuurd, indien voor 15u besteld (niet in het weekend). Bestellingen worden verstuurd via de gekozen manier. Helaas heb ik geen invloed op de bezorgtijden en kan ik geen 100% garantie geven dat jouw bestelling optijd wordt bezorgd. Ik ben hiervoor niet aansprakelijk.
Heb je een pakketje sneller nodig? contacteer me dan om te zien of dit mogelijk is!

Ja dat kan zeker, helemaal gratis! Kies bij het afrekenen voor ophalen. Ik contacteer je via mail als de bestelling klaar staat om opgehaald te worden & spreek een dag/uur af.

Het kan zijn dat de bevestiging in je spam is gekomen. Is dit niet zo na 2 uur wachten? Neem dan even contact met mij op via mail.

Probeer eens een andere betalingsoptie of andere browser. Of stuur me gerust een berichtje op facebook of stuur me een mail voor de snelste hulp.

Dit is mogelijk zolang je nog geen verzendbevestiging ontvangen hebt. Stuur mij snel een mail & vertel welke wijzigingen je graag had gewenst.

Neem zo snel mogelijk contact met mij op via mail graag met een foto van wat er aan de hand is + een uitleg. Ik probeer zo snel mogelijk een zo goed en passend mogelijke oplossing te vinden!

Neem hiervoor contact met mij op via mail met je ordernummer + geef aan welke producten je retour wilt sturen. Het te retourneren artikel mag niet beschadigd zijn en moet in de originele verpakking worden teruggestuurd!
Zodra ik je bestelling ontvangen hebben op het doorgegeven adress, zal ik het aankoopbedrag van de geretournneerde producten terug storten binnen de 14 dagen, exclusief de verzendkosten. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je pakketje. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen.

De klant neemt deze kosten op zich. Bij de terugbetaling zal je het volledige bestelbedrag terug krijgen min de verzendkosten.

Je kan jouw code invullen in het winkelmandje. Nog voor je bij het afrekenen terecht komt. Dit kan bij "voer een kortingscode in". Voor sommige codes moet je aan bepaalde voorwaarden doen om ze te kunnnen gebruiken.

Dat kan via mail of via onze Facebook pagina

Betalingen

Je kan bij graphau veilig betalen met:

Bankoverschrijving: 
Dit zijn de gegevens die je moet gebruiken bij bankoverschrijving:

Jana Hauquier

Bloemenstraat 49, 2570 Duffel - België

IBAN: BE44 0689 3798 2145
BIC: GKCCBEBB
Vermelding van jouw naam/ordernummer.

Via stripe met:

Creditcard

IDEAL

Giropay

Bancontact

Sofort


Je bestelling is pas bevestigd na het ontvangen van de betaling op mijn rekening. Dit kan afhankelijk van de bank, enke dagen duren. Je krijgt een bevestiging mailtje, als ik je betaling heb ontvangen.


Heb je de bestelling snel nodig & heb je al betaald maar nog geen bevestiging mail ontvangen? Dan kan je mij een mailtje sturen, met een betaalbewijs/screenshot van de overschrijving. Ik zal er dan alles aan doen om de bestelling op tijd bij jouw te krijgen. Let op, ik ben niet aansprankelijk moest de postbode het pakketje later leveren dan de aangegeven levertijd.

Contact